0182-618455

Over ons

Dit jaar bestaat Willemstein Hoveniers alweer 30 jaar. Op 19 november 1985 is Sjaak Willemstein begonnen met zijn hoveniersbedrijf. Het is voor hem altijd een hobby geweest om tuinen te maken en te onderhouden. Natuurlijke materialen, de juiste (vogel- en bij vriendelijke-) beplanting in de juiste verhouding zorgen voor sfeer Het milieu krijgt volop aandacht in de tuin, Eikenhout, bamboe, wilgenhout, hardhout met FSC-keur geniet daarbij zij voorkeur.

Biologische beheermiddelen zijn verweven in het onderhoud van de tuin. Zo wordt bij de aanleg van de tuin direct een bacterie- en schimmelcultuur (Effectieve micro-organismen) in de grond aangebracht. Hierdoor wordt het bodemleven geactiveerd en kunnen de planten hun voeding beter opnemen. Daardoor zijn ze sterker en minder vatbaar voor ziekten en aantastingen.

Dat Willemstein Hoveniers met passie en professionaliteit uw duurzame tuin maakt, moge blijken uit het feit dat hij de Zilveren prijs heeft behaald in de categorie Duurzaamste Hovenier van Nederland. Verder is hij aangesloten bij NL-Greenlabel en Lid van het Duurzaamheidsplatform Waddinxveen.

778542