Bezoek ook onze webshop op www.deduurzametuin.nl

Aanleg

Wanneer u uw tuin wilt laten aanleggen of renoveren bent u verzekerd van een duurzame en levende tuin als eindresultaat. We gebruiken uitsluitend producten die zo min mogelijk schadelijk zijn voor het milieu. Denk hierbij aan water passerende bestrating, regenwater hergebruik en opslag, inheemse beplanting, waardplanten, veel kleurige vaste planten en eikenhout, Robinia of Douglas/lariks hout. En indien mogelijk gebruiken we aanwezige materialen op een leuke en speelse manier. Natuurlijk maken we ook uw daken groen met Sedum (vetkruid) vegetatie of een fraaie kruiden vegetatie. Zelfs muren van uw woning, garage of schuur kunnen we “aankleden” met groen. (verticale tuin)

Wanneer u besluit een tuin door Willemstein Hoveniers aan te laten leggen gaan we als volgt te werk: Tijdens een gesprek worden uw ideeën geïnventariseerd. Hierbij komen de volgende onderdelen ter sprake: uw gezinssamenstelling, het beschikbare budget, de ligging van de tuin, de grondsoort.
Na een persoonlijke inventarisatie van uw wensen wordt een schets ontwerp gemaakt van de nieuwe tuin. Hiervoor wordt een tarief afgesproken.

Nadat het schetsplan goed met u besproken is en u bent akkoord met de prijsopgave gaan we voor u aan de slag. Vooraf worden de nodige voorbereidingen getroffen, zodat er tijdens de werkzaamheden zo min mogelijk oponthoud zal ontstaan.

De allround Willemstein hoveniers zijn goed geschoold en zeer gemotiveerd om het beste uit uw tuin te halen. Wanneer alle werkzaamheden gereed zijn, wordt de tuin aan u opgeleverd. Uiteraard krijgt u een jaar garantie op de geleverde materialen en werkzaamheden.

Om uw tuin helemaal uit te laten komen zoals we voor ogen hebben, kan het verstandig zijn om uw nieuwe tuin geheel of gedeeltelijk te laten onderhouden. Hiervoor bieden wij verschillende onderhoudspakketten aan. En natuurlijk gebruiken we bij het onderhoud van uw tuin geen kunstmest en andere gifstoffen.

Vraag direct een offerte aan of bel met 0182-618455. Natuurlijk kunt u ook langskomen aan het Noordeinde 99 te Waddinxveen (tussen Gouda en Alphen aan den Rijn). Belt u dan voor het maken van een afspraak?

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe duurzame en levende tuin!