Bezoek ook onze webshop op www.deduurzametuin.nl

Evenementen

In 2019 organiseert Willemstein Hoveniers wederom Open Zaterdagen. Iedere tweede zaterdag van de maand staat in het teken van een workshop, lezing of presentatie. Kijk in onze evenementenkalender en wie weet zien we u op een Open Zaterdag! Op alle andere zaterdagen bent u van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur.

Open Zaterdag 14 september 2019
Egellezing en kriebeldiertjes speurtocht.
Deze Open Zaterdag staat in het teken van egels. Stichting Egelbescherming Nederland komt een boeiende lezing geven over egels. Deze lezing geeft informatie over de do en dont’s voor egels in de tuin. Voor iets grotere kinderen is het ook een interessante lezing. Na de lezing kunnen kinderen de speciale kriebeldiertjes speurtocht in de Duurzame Informatie Tuin uitvoeren. De lezing start om 13.30 uur. Graag aanmelden voor de lezing via communicatie@willemsteinhoveniers.nl Deelname is gratis, een donatie aan de Egelstichting is altijd welkom. Koffie, thee en limonade staan klaar op het Noordeinde 99 te Waddinxveen!

Open zaterdag september, Egels

Open Zaterdag 12 Oktober 2019
Biologische najaar bollen en workshop.
Heeft u wel eens gehoord van een bollen lasagne? Tijdens onze workshop kunt u er een maken, dat wordt genieten komend voorjaar! Koop meteen biologische najaar bollen van Yvonne Enthoven. Zij biedt u een mooi assortiment bio bloembollen voor een leuke prijs. Graag aanmelden voor de workshop (€ 12,50) via communicatie@willemsteinhoveniers.nl Koffie en thee staan klaar op het Noordeinde 99 te Waddinxveen.

Open Zaterdag 9 november 2019
Lezing levende tuin en workshop Moodboard.
De winter nadert, nu is de tijd om na te gaan denken over veranderingen in de tuin. Hoe leg je een natuurlijke tuin aan, welke duurzame materialen zijn er op de markt? Sjaak Willemstein geeft een lezing over de levende tuin. Schrijf u in voor de workshop moodboard maken (€ 7,50 pp). Door een tuin collage te maken doet u inspiratie op voor uw eigen tuin. Graag aanmelden voor de workshop en/of de lezing via communicatie@willemsteinhoveniers.nl Koffie en thee staan klaar op het Noordeinde 99 te Waddinxveen!

Open Zaterdag 14 december 2019
Workshop alternatieve kerstboom
Laten we eens een andere kerstboom neerzetten! Met (groen) restmateriaal maken we een alternatieve kerstboom. Inclusief lichtjes en kerstversiering, groen en gezelligheid! Graag aanmelden voor de workshop (€ 12,50 pp) via communicatie@willemsteinhoveniers.nl Koffie, thee, glühwein staan klaar op het Noordeinde 99 te Waddinxveen!