Evenementen

Open zaterdagen

Open zaterdagen,

Open zaterdagen zijn we voorlopig door het coronavirus helaas genoodzaakt te staken.

Welkom.

Dat is natuurlijk erg jammer, maar u bent wel van harte welkom. Onze duurzame levende inspiratietuin groeit mooi en gezond. We zorgen goed voor de tuin en vele kruiden en eetbare planten zijn volop aan het groeien en bloeien. Bijen, vlinders en vogels weten de tuin te vinden.

Bezoek op afspraak

Komt u ook gewoon eens een kijkje nemen? Belt u van te voren? Dan heb ik koffie of thee, of maak kennis met ons gezonde EM Drink. Een heerlijk gezonde drank, om jezelf gezond te drinken. U leest er hier alles over.

Willemstein Hoveniers

Het team van Willemstein Hoveniers dankt u voor alle interesse afgelopen jaar voor onze Open Zaterdagen. Volgend jaar zullen er weer evenementen georganiseerd worden, houd u deze evenementen pagina in de gaten!

Nieuw programma

Zodra er weer mogelijkheden zijn, zullen we ons programma vast stellen en hier aan u gaan berichten. Ondertussen kunt u dus rustig langskomen. Respecteer daarbij andere bezoekers en de afstand van minimaal 1,50 meter. U voelt wat een gezonde tuin met de natuur en dus ook met u kan doen. Ervaar deze tuin intens met uw huisgenoten.

Bezoek onze webshop

U kunt zelf ook gebruik maken van natuurlijk producten voor uw tuin. Bezoek hiervoor eens onze webshop. Hierin vindt u biologische producten voor de tuin, mens en dier. Ook vindt u er boeken, meet instrumenten en gezondheidsproducten.

Bestelt u meer dan € 100,00? Dan worden de producten zonder verzendkosten bij u thuis bezorgt. Neem hier een kijkje.

Adres:

Willemstein Hoveniers | Noordeinde 99 | 2742 AA  WADDINXVEEN |  Tel. 0182-618455 | info@willemsteinhoveniers.nl