Quick Hedge

QuickHedge zijn hagen ook wel heggen genoemd die, gedurende enkele jaren, op de kwekerij van QuickHedge in Nederland zijn opgegroeid. Ze kunnen het gehele jaar door, met uitzondering van de vorst- of sneeuwperiode, worden overgeplaatst naar uw tuin. Het voordeel hiervan is dat uw erfafscheiding direct groen is en u niet jarenlang hoeft te wachten. U heeft dus direct een groen resultaat.

QuickHedge is door de vele uitvoeringen op diverse manieren te gebruiken als afscheiding om tuin, terras, zwembad of carport en neemt slecht weinig ruimte in. De lengte van de haag die u wilt planten kunt u zelf bepalen. QuickHedge wordt namelijk in elementen van 1 meter aangeplant. QuickHedge is verkrijgbaar met verschillende haagplanten, zoals beuken, haagbeuken, prunus, klimop, druif, klimhortensia, taxus en vele andere soorten.

De QuickHedge elementen hebben een hoogte van 200 cm. Enkele soorten zijn ook in hoogten van 80, 120 en 150 cm verkrijgbaar. De dikke is meestal 40 cm. En doordat ze op de kwekerij als haag gekweekt zijn, is het bij aanplant in uw tuin, ook weer gelijk een dichte mooie rechte haag.

De hagen beperken op vriendelijke wijze de doorgang voor mensen, kinderen en dieren. Het voordeel van een haag boven een schutting of een stenen muur is dat het geen kille, maar een warme, groene uitstraling geeft. Vogels vinden het prima nestplekken. QuickHedge is daarom een ideale oplossing: een prachtige groene dikke haag die onmiddellijk op natuurlijke wijze privacy geeft. En dat al na een dagje werk!

Willemstein Hoveniers plaatst deze hagen zelf. Wilt u meer informatie over deze groene en duurzame tuinoplossing, neemt u dan contact op met Willemstein Hoveniers.