Bezoek ook onze webshop op www.deduurzametuin.nl

Onderhoud

Onderhoud bij/door Willemstein Hoveniers staat voor het in stand houden van uw tuinwens(en). Hetzij door ons ontwikkeld hetzij door inzicht en beleid naar bestaande ontwerpen/aanleg Onderhoud is het jaar rond, bij elk jaargetijde een verfrissende duurzame blik en hulp bij de werkzaamheden die voor u nu net even niet uitkomen. Onderhoud staat net zoals ontwerp en aanleg in het teken van Duurzaam werken. Uiteraard; geen kunstmest of ander gif, een actief bodemleven. Dit bodemleven bestaat uit Effectieve Micro-organismen, schimmels en gisten en zorgen ervoor dat de bodemstructuur wordt aangevuld/ hersteld. Waterhuishouding worden geoptimaliseerd en de aanwezig planten kunnen voldoende gezonde voedingsstoffen opnemen.
Door deze gezonde bodem gaat u merken dat de biotoop zich zal gaan aanpassen aan de rijk gevulde bodem.

Iedere tuin, ook een levende en duurzame tuin heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Het vakkundig snoeien van bomen, heesters en vaste planten. Of juist niet. Tijdens het groeiseizoen moet het gras regelmatig gemaaid worden. Een vijver of wadi? Ook deze hebben onderhoud nodig. Ook een blik werpen op daktuinen en geveltuinen kan onder ons onderhoud vallen.

Uw tuin omtoveren naar een Duurzame levende tuin? Daar helpen wij u graag mee/bij. Om te beginnen u te helpen bij het aanbrengen, verplaatsen of verwijderen van beplanting. Heesters worden in hun oorspronkelijke vorm gesnoeid. Dit oogt natuurlijker en hierdoor gaan de struiken ook weer bloeien, komen bessen en vruchten terug. Het weer levend maken van uw tuin heeft hiermee een start. Willemstein Hoveniers biedt tevens de mogelijkheid gebruik te maken van onze Tuinonderhoud Service.

In overleg met u stellen wij een vast op maat gemaakt onderhoudsschema op. Het vaste schema zorgt ervoor dat u zelf geen enkel omkijken heeft naar onderhoud maar kunt kijken naar uw goed verzorgde tuin. Naast een vast schema aan onderhoud kunt ook kiezen voor uw voorkeurstijden, bijvoorbeeld 3x per jaar en dit terugkerend zodat wij op het juiste tijdstip de juiste snoei, beplanting of opschoon werkzaamheden uitvoeren. Ons oog houdt uw tuin in de gaten!

Vraag u vooral naar de vele mogelijkheden van ons onderhoudspakket. Wij denken graag met u mee. Voor grote en kleine tuinen, er is altijd een onderhoudspakket met passende prijs voor u samen te stellen. Aan onze vakbekwame Hoveniers kunt u het beheer van uw Duurzame en levende tuin overlaten. maarheeft u zelf groene vingers en toch zo nu en dan enige hulp nodig? Ook dat is geen probleem, u kunt ons per dagdeel inhuren. En gaan wij gezamenlijk met u aan de slag.

Mocht u specifieke hulp nodig hebben, laat het ons weten!

Vraag direct een offerte aan of bel met 0182-618455. Natuurlijk kunt u ook langskomen aan het Noordeinde 99 te Waddinxveen (tussen Gouda en Alphen aan den Rijn). Belt u dan voor het maken van een afspraak?