Ontwerp

Een mooie tuin begint met een goed ontwerp.

Ik, Sjaak Willemstein, maak persoonlijk voor uw tuin een schetsontwerp. Dit gebeurt nadat ik met u al uw wensen heb besproken en we naar diverse duurzame tuinoplossingen hebben gekeken. Het schetsontwerp laat zien waar bijvoorbeeld de bestrating of half verharding, wadi, beplanting of tuinhuis gesitueerd gaan worden. Heeft u wensen op het gebied van verlichting, wateropvang, daktuin of gevelgroen? Ook daarvoor kunt u bij mij terecht. Het ontwerp wordt met u besproken en wanneer u toestemming voor uitvoering geeft plannen we de aanleg van uw tuin in. Allround hoveniers gaan met plezier in uw tuin aan het werk. Geen klus is hen te gek!

Bij het schetsontwerp hoort een uitgebreide en transparante prijsopgave. Hierin staan alle materialen en manuren beschreven. Zo staat u tijdens de aanleg niet voor verrassingen. Natuurlijk is het mogelijk om tijdens de aanlegwerkzaamheden aanpassingen aan te brengen, dit noemen wij meerwerk. Dit meerwerk wordt apart berekend.


Naast het ontwerp kunt u ook een beplantingsplan aanvragen. De beplanting maakt immers de tuin af. Mocht u de tuin zelf gaan onderhouden dan kunnen wij zorgen voor een onderhoudsplan speciaal afgestemd op uw tuin. Natuurlijk kunt u het onderhoud ook aan ons uitbesteden. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Ik ben lid en bestuurslid van de Ontwerpers Vereniging Tuin en Park (OVTP). Ik help andere leden op het gebied van duurzame tuinoplossingen en materiaal keuzes. Door met andere leden te brainstormen komen we op goede ideeën die ook weer in uw tuin inzetbaar zijn.

Vraag direct een offerte aan of bel met 0182-618455. Natuurlijk kunt u ook langskomen aan het Noordeinde 99 te Waddinxveen (tussen Gouda en Alphen aan den Rijn). Belt u dan voor het maken van een afspraak?