Duurzaam tuinontwerp

Uw levende tuin begint bij een duurzaam tuinontwerp

Uw duurzame tuin begint bij een goed ontwerp. Willemstein Hoveniers werkt samen met bekende tuinontwerpers.

U heeft vast al een plaatje in gedachten van uw duurzame tuin. Misschien wilt u veel bloeiers om vlinders aan te trekken, een tuinhuis, een speelveld voor de kinderen of een picknickplek voor uw medewerkers? Heeft u wensen voor de verlichting, wateropvang, daktuin of gevelgroen? Hét moment om die kenbaar te maken is voorafgaand aan het duurzaam tuinontwerp.

Duurzaam tuinontwerp voorbeeld uw levende tuin op een duurzame manier

Tuinontwerpers

Als ook de mogelijke duurzame tuinoplossingen besproken zijn, kan de tuinontwerper aan de slag. Willemstein Hoveniers werkt graag samen met ervaren tuinontwerpers zoals Sjaak Willemstein van deduurzametuin.nl. Maar natuurlijk zijn ook ontwerpen van minder bekende of aankomende tuinontwerpers welkom. En misschien heeft u zelf wel een duidelijk idee!

Grondplan en duurzame tuinoplossingen

Het schetsontwerp voor uw tuin bevat het grondplan van uw duurzame tuin: de bestrating of halfverharding en waar wadi, beplanting of tuinhuis komen. Maar onze ontwerpers verwerken er ook de gekozen duurzame tuinoplossingen en beplanting in. Zo komt uw tuin al meer tot leven. We bespreken het ontwerp met u en als u toestemming geeft, plannen we de aanleg van uw tuin in.

Beplantingsplan

Naast het ontwerp kunt u ook een beplantingsplan aanvragen. De planten maken immers de tuin af. Als u de tuin zelf gaat onderhouden, dan zorgen wij voor een onderhoudsplan dat speciaal is afgestemd op uw tuin. Natuurlijk kunt u het onderhoud ook aan ons uitbesteden. Kijk hier meer informatie.

Transparante prijsopgave

Bij het schetsontwerp krijgt u een uitgebreide en transparante prijsopgave. Hierin staan alle materialen en werkzaamheden beschreven. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Natuurlijk is het mogelijk dat u tijdens de aanlegwerkzaamheden aanpassingen aanbrengt, dit noemen wij meerwerk. Dit meerwerk wordt apart berekend.

Maak van uw tuin een levende tuin. Willemstein Hoveniers helpt u daar graag bij!

Vraag nu een offerte aan voor een duurzaam tuinontwerp of bel met 0182-618455.