Tuinaanleg

Bij Willemstein Hoveniers kunt u terecht voor tuinaanleg, renovatie en onderhoud. Laat uw tuin aanleggen of renoveren door Willemstein Hoveniers en u bent verzekerd van een duurzame en levende tuin. We gebruiken uitsluitend producten die zo min mogelijk schadelijk zijn voor het milieu. Denk hierbij aan water passerende bestrating, regenwater hergebruik en opslag. Maar ook aan inheemse beplanting, waardplanten, veel kleurige vaste planten. En het gebruik van eikenhout, Robinia of Douglas/lariks hout. En vaak hergebruiken we aanwezige materialen op een leuke en speelse manier. Natuurlijk maken we ook uw daken groen met Sedum (vetkruid) of  een kruiden vegetatie. Zelfs muren van uw woning, garage of schuur kunnen we “aankleden” met groen, een verticale tuin.

Vlonders, wadi en pergola.

Vlonders, wadi en pergola

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u besluit tuinaanleg door Willemstein Hoveniers uit te laten voeren, gaan we als volgt te werk. Tijdens een gesprek worden uw ideeën geïnventariseerd. Hierbij komen de volgende onderdelen ter sprake: uw gezinssamenstelling, het beschikbare budget, de ligging van de tuin, de grondsoort.
Na een persoonlijke inventarisatie van uw wensen wordt een schets ontwerp gemaakt van de nieuwe tuin. Hiervoor wordt een tarief afgesproken.

Nadat het schetsplan goed met u besproken is en u bent akkoord met de prijsopgave gaan we voor u aan de slag. Vooraf worden de nodige voorbereidingen getroffen, zodat er tijdens de tuinaanleg werkzaamheden zo min mogelijk oponthoud zal ontstaan.

De allround Willemstein hoveniers zijn goed geschoold en zeer gemotiveerd om het beste uit uw tuin te halen. Wanneer alle tuinaanleg werkzaamheden gereed zijn, wordt de tuin aan u opgeleverd. Uiteraard krijgt u een jaar garantie op de geleverde materialen en werkzaamheden.

Festival Tuin Appeltern

Aanleg van Festival tuin in de Tuinen van Appeltern

Om uw tuin helemaal uit te laten komen zoals we voor ogen hebben, kan het verstandig zijn om uw nieuwe tuin geheel of gedeeltelijk te laten onderhouden. Hiervoor bieden wij verschillende onderhoudspakketten aan. En natuurlijk gebruiken we bij het onderhoud van uw tuin geen kunstmest en andere gifstoffen.

Vraag direct een offerte aan of bel met 0182-618455. Natuurlijk kunt u ook langskomen aan het Noordeinde 99 te Waddinxveen (tussen Gouda en Alphen aan den Rijn). Belt u dan voor het maken van een afspraak?

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe duurzame en levende tuin!