Tuinverlichting

De juiste tuinverlichting geeft u meer veiligheid, maar ook langere tuinavonden in de zomer. Goedgeplaatste verlichting in uw voor- en achtertuin is van belang voor uw veiligheid. Tuinverlichting op strategische plaatsen houdt het dievengilde op afstand. En natuurlijk kan verlichting op de zwoele zomeravonden uw tuinplezier verlengen.

Duurzame opties

Willemstein Hoveniers kiest voor duurzame merken, als het gaat om tuinverlichting. Wij zijn dealer van Led e Lux verlichting. Deze buitenverlichting bestaat uit armaturen van duurzame kwaliteit, die speciaal ontwikkeld zijn voor buitengebruik. De verlichting is niet verblindend, is te installeren met 24V maar ook leverbaar als 230V. De verlichting van Led e Lux wordt ontworpen en geproduceerd in Helmond, Nederland.

Natuurlijk licht

De keuze in buitenverlichting is groot, denk aan muurverlichting, spotverlichting, solitaire- en geïntegreerde verlichting. Daarnaast groeit ook het assortiment aan verlichtingsarmaturen die aansluiten bij de natuurlijke omgeving. Denk aan houten houders voor een padverlichting. Voor deze producten geldt dat het hout met de tijd vergrijst, waarmee de armatuur opgaat in de omgeving. Dit zorgt voor een authentieke, stijlvolle uitstraling van de verlichting in uw tuin.  

Willemstein Hoveniers heeft ondertussen ruime ervaring opgedaan met meerdere duurzame merken, dus we kunnen u adviseren over de juiste armaturen. Vanzelfsprekend installeren we die desgewenst ook in uw (nieuwe) tuin.

Kom eens langs om enkele voorbeelden te bekijken in onze eigen levende tuin en laat u verrassen. Bel vooraf even. Ons nummer is 0182-618455.